>

Thursday, February 2, 2012

sosehsoseh..

*tajuk entry takde kaitan dengan isi kandungan :)

rindu laa kat encik boiprennn.
T__________T.
huwaaaaaa.


ok boiiii .

suatu hari.......

pukul 9
terjaga sebab bunyi alarm handphone.
#bangun lambat sebab kelas lewat sikit. :p
then, bila kite cuba nak duduk, kite rasa berdenyut-denyut je kepala.
tak tahan, then kite baring balik nak pulihkan balik kepala. maybe sebab bangun mengejut.
and kite ni low blood preasure.
sampai 9.15 pon kepala kite tak baik baik.
demmmm.

kite pon gagahkan diri bangun pergi mandi , siap siap.
then, kite meset adilia cakap kite lambat sikit pegi kelas sebab nak pegi Unit Kesihatan.

sampai kat UK, kite rasa takut je nak masuk.
alergik dengan klinik kot.
haha.

masuk letak kad matrik dalam raga yang disediakan,
pastu nama kena panggil , suh masuk bilik number 5.
kite mana tawu bilik number 5 kat mana! 
kenapa takde pon orang nak bagitahu kat kite??
cari sendirik sampai jumpek.
malu giler.
HAHAH.
time tu mula la nebes. 
pedahal nak jumpe doktor je.

check check,
doktor sakap kite kena MIGRAIN.

homaigottttt.
mana datangnya penyakit ni? huwaaaa.
sabor je laa.
then, kite saja gatai gatai mulut mintak MC,
dapat jugak!
yeyyyy.
ada excuse laa nak ponteng pegi kem.
demmmm! sakit gler kepala.

tibe tibe doktor tu sakap 
"ok, awak tunggu kat luar, saya akan bagi ubat sakit kepala, tapi bukan pain killer and ubat selsema."
i tak sakap pon i selsema. dye tengok i duk sob sob sob kot.
*doktor ni baik hati laaa. :p
hehe.

taraaa, dapat MC dengan jayanya. :p
tak bangga pon. 
ok sakit, dah tak tahan sesangat.
bobye ollsss.