>

Tuesday, July 19, 2011

yeyyyy ! cutiii

walawehhh .

cutii !

best kah ?

ingat best sangat cuti .

pedahal , i da mati idea .

da tataw nak watpe time cuti cenggini .,

siram pokok ? check /

kemas rumah ? check /

semak rumah ? OHHH yeahhh !
sudah semestinya ! hahaha

makan ? check /
*setiap waktu dan ketika i makan .

mandi kucing ? check /
*i sendiri pon payah nak mandi .
ok auta !

 dating ? *errr .........


 movie ? kat umah je la .
tb ader simpan wat gapo . ahaks .

haha .

update belog ? tade mood sangat lah kan .

kaybai .






Tuesday, July 12, 2011

photoshoot wif rumet :)

walawehhh !

suka la kan photoshoot ni .

i kan pantang nampak kamera !

bukan u olls tataw , i ni kan suka photogediks !

hahaha , ok tipu *

lepas abes kelas , i plan ngan rumet i sorang n best fren i semenjak di bangku sekolah lagi , pergi melepak kat tasek yang chantek 

*errr , chantek la sangat kan ? 
hahahha , geli bulu telinga i dengar taw !

 wif mimi :D

izzah n mimi :p

tasek yang menyaksikan kenangan kami :p

agak agak korang kenapa afi jadi seteruk itu ? ahaha

yezzz ! izzah nampak lagi pendek dari i ! :p

mimi n izzah ! pesaing yang hebad :p

suke suki :)

gambar yang agak lucu an ? :p

yeeyyyy ! i nampak agak kurus ! hahaha

1 kelainan bila mentry pashmina n menampilkan ala ala hana tajima ^_^ ...
ZZzzZZZzzzz.......

alamak ! phewwwiiiiitttt !

mimi titow ! :p


DONE !

DATS OLLS .

photogediks la sangat kan ? ^_^

sudah sudah la ,
lelebih lak .
ahaks ,

ga ga gagap.

assalamualaikum and good morning to madam bla ... bla .. bla ....

gila ! first time i jadi gagap time speaking kat depan !

dem , i memang suka pon ok !

tapi hari ni keyakinan i da hilang , i ta sempat nak cari . hahaha .

mana x nya , i expect public speaking hari ni cancel sebab madam Syazliyati ada meeting and dia tak masuk , hehehe 

last last kena wat gak !

hampeh kelapa . 

huwaaaa .. 
malu gila tadi ah . 

tak kuasa i nak gelak gelak dah ,

nak cakap pon gagap cam pe g . 

kureng asam !

Monday, July 11, 2011

mimpi jadi realiti~

yup .

korang mesti selalu dengar kan orang cakap .

mimpi menjadi kenyataan !

semalam i mimpi i da mati ,
orang kapankan i ,
orang semua datang ziarah i ,
ramai sangat .

i menangis teresak esak pon dyeorang still tak dengar rayuan i .

kenapa ?
mengapa ?

i dapat mimpi macam tu ?

i nak buku tafsir mimpi boleh ?

i takot sangat , tak sempat bertaubat lagi pon ni .

huwaaaa ..
kalau ye pon i akan mati dalam masa terdekat , biarlah i mati dalam keimanan 
:')

sayangggg family i .

n of course i sayang MR.S !

sangat sangat ok !

kaybye :)

Friday, July 8, 2011

SKYPE !

weh !

korang taw tak skype tu menyeronokkan ?

tambah tambah kalau korang skype dengan yang tersayang !

kihkihkih .

betol ! 

tak tipu punya !

save kredit kot !

haha ,

cer la korang try , 

mesti nak lagi punya lah ! hahahha .


Wednesday, July 6, 2011

sedihnyaa . sayang fatin atifah selamanya !

fatin !

afi sayang sesangat kat fatin ! 

fatin adalah klasmet afi yang terbaik !

fatin happening !

pasni mesti tade sape leh ganti fatin .

lam kelas fatin je selalu wat afi tersenyum .

esok fatin nak p dah . 

sebab ari isnin ni fatin kena daftar maktab .

afi bangga dengan fatin .

semoga fatin mencapai apa yang fatin nak :')

walaupun hati afi amat berat nak lepaskan fatin pergi .

kat sana nanti jangan la lupakan afi k ?

sayyyyyyaaaaaaaaaaannnnnnnnnggggg fatin !


Saturday, July 2, 2011

LDK PART 1 2011 terbaekk wokk !

gila memang terbaik ah !

i suka sesangat sebab dapat member baru !

pengalaman baru !

pakwe ?
oh , no! no ! no !

pakwe still yang lame uk !.

 hehe . isn't it sayangg ????? :))))

happy sangat semasa ldk berlangsung .

omg*

almost 4get to let u know about ldk .

LDK is latihan dalam kumpulan ok .

weh weh , mengarut pe speaking speaking segala ? 

wah wah wah .

ada improvement !

hehe .


antara lelaki lelaki yang wujud dalam group  i !

hapening dan pening pening ! hahahaha .



yang wat muka comel tu ,
yang berseluar putih tu ,
yang berkemeja hitam tu ,
 antara ahli group i yang paling gila gila !


ni plak budak budak pmpuan yang ada :)


ni pic semua ahli group i !

sempoi lah u alls !

i lap lap u olls dengan kain burok ! hehe :p

sepanjang LDK dijalankan , nama AFI je yang selalu kena .

sape nak tulis ni ?

AFI !

sape nak present ni ? 

AFI !

AFI ! tolong baca surat wasiat awak . 

errrrr ....
*sob sob

hahha , tacink giler mase kena tulis surat wasiat tu !

masa i kena baca wasiat i tu , i nangis teresak esak kot !

tak dapat den nak tahan !

pok cik azim tu boleh gelak tengok i nanges ! 
*pakai seluar putih tu la .
kurang asam ye pokcik .

sampai mata i lebam uk menangis . huhu .

tak malu sungguh si afi ni !