>

Friday, June 15, 2012

kesalahan.

ape tak kena la dengan aku ni, asyik buat orang marah je. gara gara silap information, tak dapat nak jumpe encik pakwe.
 SORRY ;(

Thursday, June 14, 2012

cengeng betol la si afi ni.

kesian nye tengok si hitam, asyik diam je, takde teman nak main. sebelum ni bising je, seronok je main dengan si apek. takleh laa tengok kau, sedih. asek nanges jee.

tadi mase aku nanges, pandai je dye tengok mata aku, siap sapu air mata aku lagi. syahdunyaa. kucing pon faham isi hati manusia. ;)

Wednesday, June 13, 2012

tak sabiaq!

hoi hoi hoi.

tak sabiaq apa?
tak sabiaq nak kawen laa!!
haha, gediks sangat ukeng! 
seriously sangat tak sabar nak kawen, boleh tak nak kawen sekarang je?? 
YOU! 
cepat la jumpe parents i ;p

sudah tua.

macam bangga sangat lah kalau umur semakin bertambah. haha.
sikit pon tak bangga.

nak buat macam mana, kena laa terima hakikat yang tak lama lagi aku dah boleh kahwin. 
so, jangan nak jelous sangat okeng. kuikuikui.


kisah sedih.

12/06/2012

tarikh yang sangat cantik.
'assalamualaikum'
 daripada-Nya kita datang, kepada-Nya kita pulang.

bukan apa, i just nak cerita yang kucing i , CINONEN, NONEN, a.k.a APEK dah mati. ekceli nama apek tu baru sangat. patut la kebelakangan ni beliau sangat agresif, berbeza dengan perangai beliau yang sebelum ni. mungkin tanda tanda beliau akan pergi. kesian abang beliau si MOMOT, dah takde teman nak main, kejar kejar, gomoi gomoi.

OK SERIOUSLY sangat sedih !!!

damai lah kamu di sana wahai apek ;(
daa~