>

Thursday, June 30, 2011

penang !!!!

yeeyyyyy ,
best gila biler member cakap nak g penang .

semua rumet i , termasuk bukan rumet i dua orang .

bayangkan kiteorrang tibai Ferrari ! nek 6 orang ok !

terbaek lah . 


ni ha ferrari yang kiteorang sental .

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tadaaaaaaaaa 

....................


lawa tak "Ferrari" kiteorang ?

hahahha . 

op koz la kan ?

hehe .

time ni Ferrari sedang tersadai sebab demam .

brek tak berfungsi !

mati jugak kiteorang nek kete ni !

huwaaaa ! i tak kawen lagi !

huhu , gatal !

sementara tunggu owner perbaiki kerete nih , kiteorang terdampar kat padang kota .

sempat lagi snap gambar uk !


eii , over !



sembang ape pon i taktaw ! hahaha .



candid ^^



terrrrbaaaaaaaaaaaaaeekkkkkkkkkkk !

toink toink .

ade banyak g aih gambar !

tapi saje je i tak upload semua . 

kang terlebih glamour payah pulak , hahha ...

adiossss ... 

^____^

Wednesday, June 29, 2011

suka dia ! ^_^

ya ya ya . 
saya suka dia ! 
hehe .

rindu dia ! 
and for the second time we met again ! :D

kitorang ronda CS ,
then ronda 1 sp . tengok rajin kan dia bawak i ronda sp !

padahal i yang salah tunjuk jalan . 
hahaha .

sory ye awak , kite memang sengaja .
 kuikuikui ....

kiteorang g pantai merdeka !
adakah INDEPENDENT BEACH ?
hahahha . macam funny ja bunyi :p

very the skema u know ?

haha , tp i suka ok !

jangan membantah !

hope boleh ketemu lagi .
hehe :D


Tuesday, June 28, 2011

e'eh .

da dua bulan lebih la kita in a special relationship !

suka !

^_____________________^

cute kan bile kite senyum ?
hahaha .

ada lagi ke orang macam tu ?

still ada lagi ke perempuan yang desperate nak lelaki ?

orang kedah cakap :
kebuloq jantan sangat ka ?

*yup , agak kasar lah kan .

tapi serius la . i terbaca dalam belog SISINTANURULFATEHA tadi , ada jugak perempuan yang sanggup merayu rayu kat laki tu .

eiyuuu . plez laa . 

orang dah taknak kat kaww suda la .

* err , risau la ada orang buat cm tu kat hubungan kami lak .

chane nih ?

desperate sangat ke kaww tu ?
bajet hot .
kononnya laki tu taleh lupakan kaww .
rase cam nak muntah je .

ape hukum ek mengganggu kebahagiaan rumah tangga orang ?

er , gerunnya dengar .

susah rupanya kehidupan berumahtangga nih . 

i tanak kawen buleh tak u ?

hadoiii .

ehhh , mana buleh ! nanti orang cilok u dari i pulok ! 

NO ! NO ! NO !

langkah kubur i dulu beb !

* ops ,,,, ter over pulek .
haha .

mesti la kena over !

i sayang kot kat dia . tak memain dah k .

^_____________^

i'm ❤ing u ! :p


Sunday, June 26, 2011

semua i kenal !

tengok tajuk entry kali ni ,

nampak sangat menipu kan ? ahaks .

yela , i kenal semua orang yang ada lam UiTM ni , tapi i tak taw nama .
hahahaha .

seriusly , i tengok muka bebudak kat sini , semua cam i pernah tengok .

sebab pe ek ?
 i pernah terbaca 1 artikel , kalau kita pernah tengok seseorang tu , ..........

...................
....
...

i da tak ingat . hahaha .

OMG (oh menarik gila )

i nak cari balik artikel tu ! plezzz ...





Thursday, June 23, 2011

blurp .. blurpp .. blurpppp ..

err ,,
ekceli i da terlupa sometink kan ?

ada kan i janji ngan u alls nak update sal first date kiteorang ?

ok , i tak jadik la nak update , 
memandangkan i semakin gemuk n bertambah malas .

diakibatkan oleh lemak lemak yang terkumpul membuatkan i jadi malas nak menaip . 

hahaha .

auta semata mata . 

harap maklum .

dan harap maaf towk u olls .

 ^-^

si gula hati !

walaweehhh .

 nampak sangat i ni tade keje . suka nak edit edit gambar .

tapi my gula hati tak suka hasil tangan i !

hampeh , dye perli i .

i ni kalau dapat edit gambar , lupa diri . 

*ok , i tambah je . jangan marah ek yunk ?

haha . 

tadaaa , i edit lagi . kali ni tade gajah taw !


tutup mulut ! tak payah komen . 

i taw u nak cakap 

"buruknyeeee "

ok fine . 

u edit sendiri la chantek .

Wednesday, June 22, 2011

sesuatu yang tak dapat dilupakan.

.. assalamualaikum ..

err , gila dan amat menakutkan !

u olls nak taw , i dah "terlalu" melalui satu pengalaman ngeri kat uitm kampus kedah ni .

selama ni i tak kisah sangat dengar citer sal benda benda keras ni , lepas lepas kejadian semalam berlaku , i fikir lapan puluh lapan kali gak nak g kuar dari bilik .

even benda tu berlaku dalam bilik i sendiri .

cerita bermula ,,

rumet i dua orang g kelas malam . yang sorang lagi plak turun sebab nak beli makanan .

dia ada ajak i ikut dia sekali . i cakap , takda pa aih . i tak takut duk sengsowang .

kebetulan , laptop rumet i da memang terpasang , dia bagi la i online .
i pon , tunggu pa g kan , guna P14G kowt !
hehe , laju kowt .
i pon duduk la meniarap , depan i ada meja lipat , i saje taknak guna meja , sebab macam macam ada atas meja tu .
syok syok ngadap laptop , sempat chat 2 3 kali reply ngan my gula ,
 ...............TIBA TIBA ..........
cawan yang duduk atas meja tu , tiba tiba bergerak ke kanan . ok fine .
darah i mula dah menyirap .
i try menyedapkan hati , i capai henset i , i call la my gula ,
dye reject call i !

how could u ! errrghhh !


i try call lagi sekali , baru dye angkat . sempat pulak kan dye nak usik usik i segala ,
i tak sempat citer lagi kat dye , dye terlebih dulu duk menakutkan i sal hantu hantu . haishh !

 dye tanye kenapa dengan i , maybe sebab dengar i semacam je .
i nak citer kat dye pon takleh , mulut i cam terkunci !

ok , selang beberapa minit , i da berjaya citer kat dye , i duduk atas katil i , sembang sembang ngan dye sementara nak tunggu rumet i balik , i tengok cawan tu lagi sekali ,
bergerak lagi dalam 2 3 cm !

i wat tataw je !

*ok fine , i tipu . hehe .

ekceli , i terus nangis ah .

i lari keluar trus , sampai la rumet i balik .
i nangis agak teruk la sebab diuji begitu .

PENGALAMAN ok !

i serik , i nak balik !

mummy !

daddy !

plezz pick me up .
taknak duk sini , tolong laa . :'(

Sunday, June 19, 2011

first time kot !

ape yang first time nye ?

first time i jumpa my gula la !

hehe , mase tu terasa cam dunia ni ana yang punya ok !

nanti i sambung la dalam entry seterusnyaa .

tunggguuuu ! 

>_<


i taw u all nak kata i gemuk kan ? ok fine lah . 

Wednesday, June 15, 2011

murahnya air mata.

:'(

sob .. sob .. sob ..

murahnya air mata i kebelakangan nih , asyik na nangis je .

tisu sekotak pon dah nak habis . tak sampai sebulan kot dok kat lam kolej ni !

jenuh ayah i kena spend duit untuk beli tisu i ja . hahaha . :D

bila dengar je sal parents , air mata laju je keluar . padahal dyeorng tak cakap ape ape pon . juz mention PARENTS kot . haha . gilak .

ok . juz enough .

u , u . i suke sangat nangis . 

so sorry sebab i , u yang sakit . :'(

adakah muka kita menggambarkan nama ?

korang paham ke soklan i tu ? hahaha .

ekceli ada satu citer la . 

tadi dalam class , ada la klasmet i , laki , nak pas pas khadiran class , 

i duk depan dye , nak taw dye panggil i ape ?

dye panggil i INTAN !

muka i ada nampak cam nama intan ke ? hahaha .

sedap pulak nama tu . 

nama i AFIZAH ok !

dah berpuluh juta ribu kali i ulang dalam class . 

" i'm AFIZAH . juz call me AFI ! "

tu je la ayat yang sama bila lect suh i perkenalkan diri . hahaha .

cam ngan tade ayat len jerp . :p

Sunday, June 12, 2011

takot dengan siren ?

hahaha .

tajuk entry ni macam funny je kan ? 
mesti la funny sesangat !

haha . 

ekceli i takot atau lebih mudah difahami , i fobia bila terdengar bunyi siren ambulans . hahaha .

oit oit , ta payah la nak gelak lelebih . cover sikit :p

hati i mesti berdebar teruk , dah macam i yang ada lam ambulans tu . 

huhu , ta mustahil kalau satu hari nanti i yang ada dalam ambulans tu . i suruh dyeorang pakai mode silent je la , ape susah kan ? ngehh .. ngeh .. ngehh ...


saya sayang dia :'(. (special edition)


serius cakap memang sayang gila ah kat dia ni .
marah cam ne pon , dalam hati tetap ada rasa sayang tu .
tipu sangat kalau cakap i meluat kat dia :'( .

so sad ok . kenapa kerap sangat saya cari pasal ngan kamu kan ? 

dalam seminggu mesti ade je yang saya tak puas hati tentang diri kamu . kesian kamu .

saya ni kejam laa .

" siapa kamu ? "

kali ni i nak kenalkan my super dupa BF .

first time ok i nak dedahkan identiti dia setelah sekian lama i simpan niat i sampai nak jadi belacan .

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tadaaaaaa . 

cun hensem tak ?


hensem kan ?
kan ? kan ? kan ?
 sesangat ok ! u olls jangan jelez ya ? :)

entry ni boleh dikira agak special la sebab satu satunya post i yang ada pic die :)

Thursday, June 9, 2011

suatu isu yang kita sendiri tak nak tengok, lihat or perhati ?

ape pulak dahhh .

hahaha :D

u olls pernah tertanye tanye tak , kenapa ek manusia suka benda yang cecantik je . 

kalau i tanya kat orang mesti diorang akan menjawab 

LUMRAH !

ok fine , i tak nafikan . betol la memang lumrah seseorang manusia hanya mahukan sesuatu yang 

CANTIK

SEMPURNA

SEGAK

CUN

MENAWAN

SUCI dalam debu

BLA . BLA . BLA ....
dan sebagainya .

pendek kata , nak semua yang terpaling terbaik la .

contoh paling mudah , u alls tengok la dalam fesbuk , 

asal nampak profile pic chantrekkk je mesti nak add .

or bagi yang gurls , nampak pakwe handsome je mesti nak menambah .

ntah betol ke tak owner punya pic or tak ? ntah ntah korang tertipu tak ? hehe :p

no comment n jangan MEMBANTAH ok !
sebab semua ni memang berlaku . 

cer kalau profile pic dye guna pic ANA MUSLIM or pic kartun yang bertudung tak pon pic pemandangan yang menenangkan . korang nak approve pon pk 88 juta ribu billion kali kan ? hahaha :D

bandingkan pulak kalau owner fesbuk tu buat pic yang terdedah terjojol sebagai profile picture dye , 
tak pon yang boyz , pakai singlet , nampak body yang berketol ketol tu ,
tanpa berfikir panjang , korang pon trus approve sebab nye , alasannye mudah . hati korang tertawan !

WOW ! 
mudah nya korang tertawan ? 

* no comment . juz nak luahkan ape yang i terperasan . tak kan korang tak terperasan lagik ? 
pape pon , i bukan nak larang , nak tegah or bantah . juz nak citer je ape yang i tersedar . :D

bagi yang bercouple plak , korang tak payah la sesibuk kalau BF/GF korang tu tak chantek/hensem or whatever.
kalau korang nak dyeorang menyedapkan mata korang , better korang nasihatkan dyeorg menutup aurat . kan sodap mata memandang :)

juz the way u are :p

terima beliau seadanya lebih baik .
kan ? kan ? kan ?

* ok fine , i tak sebaik mana pon nak menasihati orang lain . :p

JANJI ..

awak2 , sy ni suka sangat kan control awak ? 

cam kete control lak , 

saye remote control, 

awk lak kete control .

kejam betul saye ni kan ?

saye minta maaf ye , saye janji ta buat lagi . :D

Monday, June 6, 2011

i have my own ok.

ade mende nak cer kat u all nih .

citer yang sangat hot bagi i . and maybe not for u all . takleh nak censored lagi perasaan i neh . walaupon tade la bengang sangat .

saje wat teruk . 

OK tipu dan tipu lagi .

first of all , gurl tu
selalu sangat online fesbuk balak dye , then pepura jadi laki tu , konon nak risik i .
apekehailnye la gurl tu . prasan lebih je i nak rampas balak dye .
cam la i ni desperate sangat .

I HAVE MY OWN BF OK !

haaa , nampak g tak kenyataan i neh ? tak nampak tu , nampak sangat alamatnya dah la tu !
*ape ni ? statement yang amat teruk . i sendiri ta paham . ahahaha

hadoi la .
i neh bukan kategori perampas ok . 
aneh aneh ja .

walaupon i kenal lelaki tu , tak bermakna i nak kat die !

hadoyai . 

juz only 1 in my heart . 
acecece :p

gedix lak tetibe je . hahaha .

and for sure he is not your SPECIAL BOYFRIEND OK !

juz enough . ta payah lagi nak risik risik i .
juz STOP it !

i'm sick of u beb ! 
yahhhh ,
i'm done .

selesai sesi meluahkan perasaan .
fuhhhhhhh ..........

legaa . :D 

lepaking dengan rumet.

baru sekarang dapat line yang agak laju . mana tak nye , borrow yang membernye berukben .

*tak malu betul la si afi neh .

kesah sangat i . ahahahaha . :p
memang i tak tahu malu LANGSUNG OK ! ^,^

ok nampak sangat pic syok sendiri . :D

tasik yang menyaksikan kenangan kami rumet bersama . :p


my rumet . eh eh , sibuk je belakang tu . haha

wif izzah ^^

najjah ^^

alone . hehe .

ta sempat nak capt bebanyak . huhu :p

bukan u all ta taw , i kalau da jmpe kamera , suka syok sendiri ja . hahaha .

daaaa :D

Thursday, June 2, 2011

1 1 1 .

WOW ! it was 1 1 1 on 2011 .

amende la plak ? haha . ok ok . 

it was 1 month 1 week and 1 day we have been together right ? >,<

yah . yah . hopefully berkekalan :p


terbang melayang.

hola , hola .
amende la si afi nih .
ape la yang terbang nye? hahaha .

Ok Ok . i nak citer la ni .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

 i da hilang semangat nak belajar kat UiTM nih . adakah ia nya perkara normal ?

OHHHHH ! TIDAKKK !

afi , no no no . plez . 

motivate urself afi .
!!!!!!!!!!!!!!