>

Monday, December 19, 2011

kucing yang super duper somel !


*dem! somel shioottt!

aku sangat sangat suka dengan binatang kesayangan Rasulullah ni.

KUCING.
begitu indah ciptaan Allah :)

untuk pengetahuan korang, aku pencinta kucing, tapi tak mampu bela kucing yang ramai banyak.

baru dapat bela sekor. chumel banget!

chumel kan? macam aku dak?

=.="




ok foine!

dye suke duk atas riba kite. tu kaki kite lettuwww *tak tanye pom

chumel laa awak! kite tataw ashane rasew kalau awak takde!
huhu.

tapi kannn.

encik boipren kite takot dengan kucen.

kalau kite panggil kucen je mesti dye marah sampai tempeleng kite! haha.
ok AUTA!

ape yang auta? yang tempeleng tu je. yang lain lain semua betol.
kan yunk ?

 keh keh keh.

rase cam tak best je kalau takde gambar kite :p
.
.
.
.

ok laa. lain waktu laa.

kite pon ada bela hamster.

ponnnnn chumel cam kite.


=.="



lagi sekali? ok fine!!

nak share gambar gambar kucing yang menarik yang aku mintak kat pakcik gOOgle. :p

chumell sangat sangat!

SUBAHANALLAHH..
sungguh cantik ciptaan Allah SWT.
tiada tandingan :)

and
last but not least

kucen pon pandai posing taw!

next time aku nak share kehebatan dan keajaiban kucing aku :)

selamat bertemu lagi errr kembali.

can't wait until tomorrow.

wanna meet my sweetheart :)

teman kite pegi klinik taw sayunks??

^^,


bebai n_n.

tips diet | 2

oit? oit?
korang tu.
ape tengok tengok?

hehe.

arini aku dapat sedikit informasi dengan membaca.

LANGKAH PERTAMA
*minum air untuk menurunkan berat badan.

okey laa, aku akui, aku memang susah terpaling yang teramat susah laa nak minum air kosong even setitik dalam masa sehari!

aku akan minum bila aku rasa sakit jer. haha.

sebab tu aku boleh digelar taik penyakit!

susah giler minum air.

INGAT!
kurangkan manis dalam minuman lebihkan manis dalam senyuman.
*wahhh, credit for myself :p
LAGI BAGUS LAA kalau korang tak amek langsung minuman bergula.
bagi penggemar teh dan kopi, hope korang boleh kurangkan pengambilan. ini kerana pengambilan minuman berkafein turut memberi sumbangan untuk GEMUK.

bagi pendapat aku, bila minum air dengan kuantiti yang banyak, perut kita otomatik laa akan rasa kekenyangan.
soo, kita akan kurang kan lunch or meal kita.

tetapi, harus DIINGATKAN kepada golongan yang hendak berdiet tu agar tidak meninggalkan breakfast anda.
breakfast tu wajib! 
sebab perut kita tak boleh kosong pepagi.
breakfast tu la nak bekalkan kita tenaga for the whole day :)
so, make sure korang amek breakfast!
aku sarankan korang amek cereal. baik untuk kesihatan dan jadi taff cam aku. haha.

NexT!
korang kena kurangkan pengambilan karbohidrat.
such nasi or roti.
KURANGKAN jer, bukan tak amek langsung. haha.

LANGKAH KEDUA

perbanyakkan melakukan SQUAT di waktu lapang.


cuba laa.

senaman ini juga boleh membantu untuk mengecilkan peha dan pinggul anda. :)
*itu yang aku nak dengar sangat. :p

selain aktiviti ini, korang boleh lah mentry melakukan turun naik tangga or megayuh basikal.

that's all from CikAfi.

credit to me ^^,

$.$  kecinggg kecinggg  $.$

demam lagik!

assalamualaikum korang.

lame dah tak hupdate.

i asek demam je lately.

nak layan tomyam pon tak best, mulut sakit.

huwaaaa.

dah 2 kelas da i ponteng.

esok rasanya kena ponteng lagik!

i nak pegi amek ubat laa.
tak tahan laa badan jadi lesu sesangat.

kalau dah demam mana reti nak kebah!
haiyoooo.
dem.

serius letih, duduk lam kelas pon takleh nak concentrate sangat,
*eleh macam la kau selalu concentrate lam kelas.

sobsob. hinguss meleleh.

ei pengotor!
haha,
macam la korang tak pernah selsema kan?

pokkk satgi haaa.

demam i ni demam rindu ke demam hujung tahun?

haha.

ntah paper.

kaybai.

Friday, December 9, 2011

berdating dengan encik boipren.

hola hola..

syiokkk abes dapat jumpe boipren kite setelah sekian lama memendam rindu.
bhahaaahhaa.
tetiba je jiwang.
kaki maw?

ok2, bahasa2.

kite baru je jumpe dengan boipren kite,
jangan jelez taw. :p
best sangat moment moment dengan encik boipren.

mula2 kiteorang lepak2 CS.
and yang paling best mesti la makan kat PIZZA!!

perghhhh, teringat pizza plak. laparr.

chop2,

first sekali mesti la kena ada gambar tuan tanah kan?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


..
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.tadaaaa....

.
.
.
..
.
.
.


eh2, silap laa. 
ini gambar boipren cik tuan tanah.
HAHA.

*panjangnye rambut awk! kalau ada gunting time tu, kite rase cam nak ptong2 jer..
#macam laa brani sangat. haha.

err,, sebenarnye kan gambar kite takde. sedih. huwaaa.

pakwe kite tanak amek pic kite.
*ok tipu. :p

ekceli pic kite banyak kat phone dye je. dye tanak bluetooth kat kite.

kedengki!

memandangkan takde pic, kite nak hupload pic kite yang ni.

haha.
tak adil laa gambar kite takde!


*buat tak nampak je k gambar belakang kite? background tak santekk langsung! haha.

tu bukan katil kite k? katil kite sentiasa kemas dan selesa. bahaha.

lepas kiteorang kenyang, kiteorang g lepak kat pantai.

time ni yang tak best nak cerita.

encik boipren mrajuk dengan kite sebab kite tanak amek gambar.

dye diam, kite tau dye marah. kite nak ckp pon tak brani.

tapi kite memberanikan diri yang tak brape nak brani ni, kite tanye dye.

kite : meh kite amek gambar awak.
encik boipren : tak payah.

huwaaaa.sedih giler kan? 
dye marah kite.

kite terkedu, pastu kite pakai kasut kite, dalam hati kite memang da nekad.

kite : jum balik.
encik boipren : jum.
kite : -,-? 

*halamakk. ashane ni. kite main2 je. tapi dye ingat kite siyess.
hamekkk kau. nak duga sangat.

bile dye betul2 nak balik kite merajuk lagi, kite cakap kat dye 

"pegi laa balik sorang2, tinggal kan kite kat sini"

tawu pon dye nak gelabah. hehe.

sory encik boipren sebab kene layan minah cengeng cam kite.

kite memang  nak nangis dah mase tu.
tapi kite cover cool. malu laa nangis depan orang ramai! 
haha.

whatever it is,
kite tetap sayang awak sampai mati :)

phiiuuuuuuu ( buang peluh kat dahi)
*haha, bajet teruk jaa.

TAMAT. :D

Wednesday, December 7, 2011

diet!

hola hola.

tadi sebelum class BEL (MUET) start, kami ada sesi photoshoot.
wahhhhh,,

bukan nak kata la kan, tapi memang mabelesss laa.

haahaa.

spoting abes kami semua posing tadi.

errrrrkkkkkkkk
*kenyang

eh ehh. 
da lari topik ni.

sebenarnye kan, i nak start diet balik!

pergh, nekad gilaa gilaa dah nih!
haha.

DIET CARA MALAS | from HotFm

kalau nak makan, gunakan lah pinggan yang kecit, secara otomatik, korang akan nampak pinggan korang penuh dengan makanan.
ini melibatkan psikologi korang.
kalau korang nampak makanan tu banyak, confirm korang akan kenyang.

lebih kurang macam mind set jugak lah kan?

mind set tu ape?

errr,,

mind set ni korang macam set mind korang laa. korang boleh control korang punya attitude dengan cara ni. kalau korang sakit, JANGAN set dalam kepala yang korang sakit.
so, korang takkan sakit laaa.

serba serbi dari  CikAfiCengeng.

n____________n"


Tuesday, December 6, 2011

tiba-tiba.

tiba tiba je ......

rasa sakit kepala, mual mual.

*hoi hoi ! bukan mengandung.

HAHA.

baru nak hupdate belog. 

tapi i tak dapat kekuatan tu.

so, nak rest je sekarang..

bobye olls,

dapat kad :)

yeyyy,

i da berjaya menyertai geng fiQ'Ra.

siap dapat kad lagi teww.

bangga sat. hehe.

ni kad itew 


kalau korang nak join, klik ----->  SINI

join laa. tak de charge pon :)

credit to fiQ'Ra. :)

Monday, December 5, 2011

tidur lambat.

.assalamualaikum.

semalam i tidor lambat. mungkin sebab gelap akibat blackout. nak wat ashane.
+ nak meset dengan encik boipren ler. hehe.

rindu laa. lama tak jumpa kamu.

sebab tidur lambat semalam i pegi kelas degan keadaan yang sangat mengantuk,
last last minit jaa i jadi semangat nak belajar, tapi bile da start semangat, lecturer pulak kata

"class dissmiss"

coih!

serius mengantuk yang amat dalam kelas, takleh nak fokus. tambah subjek MARKETING plak!
perghhhh.

duk dengar lect cakap pon,
blaaa... blaaa. bla...
"class dissmiss"

ayat yang last tu paling i suka nak dengar tu. HAHA.

kay babai.
nagantok. nak makan tidur.

nytez ols. :D


tragedi nasi goreng malas | giler malu!

assalamualaikum.

dimulakan dengan "bismillah"
disudahi dengan "alhamdulillah".

ahh, sudah. HAHA.

post kali ni i nak citer al kisah yang errr agakk errr malu gak ah bagi i sebagai kaum wanita! 

perghhh, ayat takleh belah la!

kisah bermula bila 1 malam baru baru ni encik boipren kite lapar,
tapi dye tak tahu nak masak!.
so, kite sakap la kat dye kite nak ajar resepi 
nasi goreng malas.
aisehhh, nape tetibe font leh jadik besar nih? 
malu laa -.-"

kite taip meset pepanjang dan dalam bahasa yang mudah difahami cam ni

bawang u potong nipis2, u amek ikan bilis sikit, goreng ikan bilis, minyak jangan banyak, goreng agak dah garing, angkat, pastu masak bawang guna minyak yang sama sampai naik bau,.
then buh nasi, gaul gaul buh ikan bilis. DONE ! 

eii, bengongnye kite. 
HAHAHA.

pastu encik boipren bagitau yang dye nak try masak.

pastu dye tanye kite

garam banyak mana? 1 sudu ke?

kite marah la dye, ade ke banyak sangat garam yang dye nak guna!

selang 7 minit macam tu dye cakap da siap.

kite pon tekezut laa. terror jugak boipren kite masak. kejap je kan?

last last dye bagitahu kite, mak die yang tolong masakkan. dye tunjuk resepi nasi goreng malas kite kat mak dye.
*woit! malu laa kat mak, eh silap. hehe. 

dye cakap sedap. ok foine.

kira jadi la ek mak? eh, silap lagi. bakal mak mentua? hehe.

pas anak auntie kawen ngan saye, biar saye yang bela perut dye.

MWAHAHAHAHA! :p

publish

halu!

ada orang tanya kenapa aku tak publish belog haku?

ei, belog cam stokin masam nak publish.

malu aih. 

thanks kepada sesiapa yang berjaya menemui belog aku :p

adiosss.

sayo... sayo....

haha

bengang |

ade ke patut curik idea aku?

abeh bila tiba giliran aku. semua idea ko dah cilok, aku nak cakap pe lagik ?

last last aku dapat 1/10 je.

shiallll!

arini aku keje tambah dosa je dengan maki orang.

sekiannn.

meronta-ronta

hola , hola .

hati ni meronta ronta sangat sampai berguling guling nak jumpa si dye !

 ha , u !
 sape suh bagi idea kat i cakap nak jumpa . 
kan i dah over gediks nih . syok syok je nak jumpa u . 
eh salah salah .
 bukan i ok ! hati i yang galak sangat nak jumpa hati u ! werkkk . geli ke ? hahahaha . 
muntah hijau lak korang tengok i jiwang tetibe nih . eh , jangan la muntah sini . kang tetibe je background blog i berubah kaler . ^_^

alaaa , abeh la i . 24 jam duk pk benda ni je !
tengok rosyam nor nampak muka u !
tengok ashraf muslim nampak muka u ! 
tengok gambar u pon i nampak muka u ! hahahaha .
tak parah ke tu ? huhu .

U ! harus bertanggungjawab OK ! 

kui kui kui :p

*eh eh, post ni dah berapa lama i peram dalam draft ek? mwahaha,
elok laa i publish, memang i tersangat rindukan u encik boipren.
:)

#post yang sepatutnya di post pada
30/04/2011,   17:14

Sunday, December 4, 2011


.assalamualaikum.

◕‿◕

arini I nak kongsi asam masin garam manusia pulak.

korang kan kalau diberi pilihan antara dua pilihan, mesti lah korang nak pilih yang terbaik kan?

same goes to me. 
walawehhhh.

aik? aik?

*hadoyai, time aku duk feeling nak post entry ni laa karen takde. hampehs.

ok sambung, tapi kan sifat kita tu menggambarkan kita ni cam tak reti nak bersyukur la pulak.

ok andaikan korang dah ada 1 barang ni, 
then, tetibe 
member korang suggest 1 benda baru pulak.
benda baru tu lagi gempak daripada yang korang ada tu,

dah tentu tentu la kan korang prefer benda baru?
hakhak. aku nak cakap pon tak keti.

hadoi, berbelit belit jari menaip .

*panas la woit!

takde mood dah nak hupdate.

bebye.!






Tuesday, November 29, 2011

dari hati ke belog | sambungan..

sambungann....

gurlz suka bila boyz amek berat :)

gurlz suka lelaki yang menitik beratkan tentang kebersihan dan kekemasan.
tapi INGAT! jangan laa over sangat.

gurlz suka kalau boyfie dia ada minat yang sama dengan dia.
#sama la ngan aku. hehe. sukanya bila citarasa sama.

gurlz amat amat memerlukan guys yang memahami.
#thanks awak, awak memahami :)

gurlz suka guys yang buat dia tersenyum like this :)

guys out there hendaklah sentiasa SABAR dan TENANG menghadapi gurlz.
sebab gurlz ni mood tak menentu. ADA TIME.

gurlz selalu mengharapkan kejutan. 
kejutan mesti lah yang menarik. bukannya korang buat kejutan 
"JOM PUTUS"!
HAHA.
#aku pon tamaw cetu.:)

err,, sambung lagi kot untuk post seterusnya. haha .

bebye ^^,

Monday, November 28, 2011

dari hati ke belog.

halu~ halu~

saje nak share ape seorang wanita rasa, suka, dan err suka la dengan benda tu.

AHAHA.

cakap pakai lutut.

OkOk.

gurlz ni kan sangat suka dipujuk.
hati gurlz amat lah mudah cair kalau dah dibakar bakar. :p
TAPI, kalau gurlz dah terluka, payah untuk sembuh.

gurlz suke boyfie dye jiwangjiwang. BUT not for all gurlz laa.
#boyfie kite suke jiwangjiwang ngan kite. sebab tu kite suke dye. ngehngehngeh.

gurlz suka bila dimanjakan.
#boyfie kite layan je kerenah kite walaupun kite agak keterlaluan. :D

lagi pekebende ek? lupe betey ni. HAHA.

takpe laa. kalau i ingat i buat sambungan okey bestie :)

lupluplup

u

!
!

my boyfie!

wakaka.

korang jangan nak perasan i lup korang.

my lup juz 4 my boyfie :)))


RESEPI | tom yam

Bahan-bahan 

  • ½ ekor ayam (dipotong kecil)
  • 2 biji bawang besar (dihiris bulat)
  • 3 biji bawang putih (ditumbuk kasar)
  • 15-20 batang cili padi merah (ditumbuk kasar)
  • 2 batang serai (dititik)
  • 1 sudu besar pes tom yam
  • 4 helai daun limau purut
  • 2-3 biji limau nipis (diambil jusnya)
  • 3-4 cawan air
  • garam & perasa
  • sedikit minyak
  • sayur-sayuran (bunga kobis, jagung muda, tomato)

Cara-cara

  1. Panaskan minyak dlm periuk. Tumis bawang putih hingga wangi dan perang.
  2. Masukkan ayam, kacau sekejap dan tutup periuk sebentar (supaya jus ayam keluar).
  3. Masukkan air dan biarkan mendidih. Setelah itu masukkan serai, bawang besar dan daun limau.
  4. Masukkan cili padi, pes tom yam, garam serta perasa.
  5. Kemudian masukkan sayur-sayuran dan biarkan sekejap.
  6. Last skali, masukkan jus limau, kacau sekejap dan matikan api.
  7. #TIPS: Tom yam yg enak, ade sedikit rase pedas, masam dan wangi dari aroma daun limau.

meset.

wieeee.

aku ngan dia ta penah miss meset lagi semenjak couple.

sweet bukan? ngeee.

tak kira la meset gaduh ke hape.

dalam sehari takde meset, tipu sangat larh kan!

kuikuikui.

dalam banyakbanyak meset, yang paling aku tunggu dari dia adalah ucapan ......

" I LOVE YOU "

agaga. over jee. 

resepi | kek batik.

yummyy yummyy.

i loikee it . :D

ok ok. straight to the point.

Bahan-bahan 

  • 1 bungkus (350g) biskut marie
  • Setengah buku butter
  • 2 biji telur
  • 1 cwn serbuk koko
  • 1/2 cwn milo
  • 1 cwn air
  • 3/4 cwn gula
  • # milo dan koko tu terpulang pada citarasa masing masing. nak rasa coklat yg kuat..guna 1 cwn koko+1/2 cwn milo. nak rasa yg agak mild,gune 1cwn milo+1/2 cwn koko

Cara-cara

  1. patah2kan biskut
  2. dalam periuk, campurkan koko,milo,air,gula. Dengan api sederhana, kacaukan sampai semua dah larut
  3. masukkan butter,kacau sampai butter cair
  4. kecilkan api, masukkan telur..kacau sampai agak2 pekat (lbh kurang 30 saat).padamkan api
  5. masukkan pula biskut yg dah dipatahkan tadi.kacaukan sampai semua biskut dh di selaputi cokelat.(sukatan biskut terpulang pd citarasa. kalo nak byk cokelat gune sket ajer...)
  6. masukkan dlm loyang..tekan2 sket bg padat.simpan dlm peti sejuk sebelum dipotong dan dihidang
  7. MAKAN! haha. :D

zZZzzzzzZ.

perghhh,,,

ngantok giler kot lam kelas tadi,
langsung takleh nak fokus!

hadoi, 
ashane sem ni. 
takot ah aku.

key bebye.

UiTM Kedah | makin bertambah

halu halu~!

eh eh, 
kenapa ek aku tengok bebudak sekolah menengah aku dulu macam makin bertambah je kat uitm nih?

HAHAHA.

aku rasa sesuatu. rasa sesuatu yang kurang enak.

HAHA.

notink.
aku pon sama jer.

bluerrrrkkkk. :p

face to book.

hoi! hoi! hoi!

to membermember sekalian.
korang ta payah nak add sangat lah kan buah ati aku.

ei ei ei, cepuk kang.

takde boyz lain ke yang korang nak kacau?

kenapa mesti my hubby?

key bebye (bebai). 
HAHA

Sunday, November 27, 2011

RESEPI | ayam masak merah.

my first post pasal makanan / resepi.
sebenarnya saja nak kongsi masakan / makanan feveret i n si dia :)

Bahan-bahan 

  • 1/2 ekor ayam
  • sedikit garam kunyit
  •  Bahan-bahan kisar 
  • 4-5 biji cili kering
  • 1 cm halia
  • 2 ulas bawang putih
  • 1 labu bawang besar
  • 1 biji tomato-potong dadu
  • 1/2 cawan sos tomato
  •  Bahan Hias
  • 1/2 biji bawang besar- potong bulat
  • kacang hijau secukupnya

Cara-cara

  1. Bersihkan ayam. Potong kecil-kecil dan gaul dengan garam kunyit. Goreng sehingga 2/3 masak
  2. Tumis bahan kisar kecuali sos tomato dan tomato sehingga naik bau. Kemudian barulah dimasukkan sos dan buah tomato. Tumis sehingga naik minyak.
  3. Masukkan ayam. Biar kuah jadi pekat. Sekali sekala hendaklah digaul balikkan.
  4. Bila kuah dah pekat bolehlah masuk bahan-bahan hias. Biar 1-2 minit. Kemudian padamkan api.
  5. Sedia untuk dihidangkan ^^,



masakmasak.

.assalamualaikum.

yunk yunk, kite kawen nanti awak kena tolong kite masak taw. kite masak sesame kat dapur. baru cuweeettt. wieeee. mabeles.

i wanna have a sweet memory with you dear.

AND

the most important thing is
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
..
i wanna be one of your family. 

key bebye. :)

kembali bermoody.

.assalamualaikum.

ayuh kembali ke sekolah, ayuhh.

HAHA. teringat lagu nih setiap kali i balik ke dorm. 

tudya tajuk aku. wat teruk jaa.
HAHAHA.

bukan pa, bila balik kolej je, mesti i nak moody memanjang.

key bebye!~


Thursday, November 24, 2011

saya sayang pakwe saya.

.halu halu.

sedihnye bile fikir balik ape kite buat kat awak. kite selalu buat awak marah.
tapi awak sabar je kan .
awak paling banyak bersabar dengan kite.
kenapa la kite buta sangat.

kite sayang awak. 
awak kite punya. 
JANGAN SAPE SAPE BERANI RAMPAS AWAK DARI KITE!
 kite tak benarkan orang amek ati awak!
hati awak milik kite !
kite da kunci hati awak, kite telan kunci hati awak supaya takde sesape leh curi.

huwaaa.
kite sedih laa awak.
da lame tak jumpe.
#err, lame ke? HUHU,

kalau boleh nak je kite g jumpe awak kat sane.
pernah jugak kite terfikir nak drive g sane jumpe awak. gilernye kite!
undang undang dah macam takde je. 
suke ati je kan? huhu

conclusion nye. kite sayang awak ketatketat.

MAAF BUAT AWAK SAKIT HATI SEPANJANG PERKENALAN KITE. :'(


Monday, October 17, 2011

.kawan | tinggal kenangan.

assalamualaikum.

tujuan i nak bercerite bukan nak memburukkan sesiapa. tapi just rasa terkilan gila tenuk bila kawan kita buat kita macam lawan.

dulu bukan main lagi, rindu bagai.

tapi sekarang ni. ...

menyombong je semua.
bukan aku taknak contact korang.,

bila aku contact pon, ada ke korang nak layan? selisih tepi jalan pon ko pandang macam aku ni alien dari planet ZUBOQ !
*sorry to say.
korang sangat belagak dengan aku! aku tak tahu macam mana lagi nak describe korang punya attitude.

sangat sombong !
sengal!
perasan bagus!

pasni aku confirm akan keluar dari mulut korang mengatakan aku yang sombong.,

eh, hello. korang sedar tak korang tu dah tak nampak aku.
jangan jadikan punca aku masuk IPTA menjejaskan persahabatan kita. aku tak pernah kisah pon la kalau korang dah tak kenal aku.

tapiiii...
bukan semua la member aku macam kau.

ade jugak yang masih sudi nak bertanyakan khabar tentang aku.
aku sangatsangat menghargai itu

^^

thanks :)
maka, bertambah la dosa aku pada hari ini. 

babai.

menghitung hari...:)

gedik!

ahaks..
i menghitung hari nak jumpe pakwe i laa. :p

hehe. mood excited giler tenuk ni.
acece,
macam setahun tak jumpa le pulek. hahaha.

seriusly,
miss
u
bebeyh !

^^

tak memain la. 

pernah ke i memain ngan u?

err, ada la jugak kan. haha.

i'm waiting.

counting the day 
:)(:

babai ^^

Thursday, October 13, 2011

kembeng semangkuk. haha

di sini saya ingin memberitahu dunia bahawa 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

beliau sangat kembang dengan post saya yang sebelum ini !

haha. 

baibai sayang.

jangan mare :P

saya semakin 'bahagia' !

assalamualaikum.

ya, ya. i sudah semakin bahagia.
bahagia di sini bermakna bahagia di perut ya.
harap maklum.
ting tong. 
hahahahaha

bahagia disini juga bermaksud bahagia dengan si dia ya anak anak. hehe.

i laf u bebeyh ! :D

Friday, September 9, 2011

sama macam errr ....

"awak ni raja farah ke ?"

errr, ok auta je tu . 

da berjuta ratus ribu kali da orang cakap muka ai macam raja farah ..

haha , malu la i , 
tataw nak nyorok muka kat mana da . :p

Wednesday, September 7, 2011

sayang dan sayang dan sayang dye ..

yeeyyy  .

saya sayang dia ! cam nak wat pengumuman je .
jangan sesape ade hati nak rampas dye dari i !
nak ada NIAT sikit pon tak boleh !

hahaha .

lame suda ta update belog neh , sampai bersawang sebab da lama tak buka .
kehkehkeh .

ailafuvairymush !!

Tuesday, July 19, 2011

yeyyyy ! cutiii

walawehhh .

cutii !

best kah ?

ingat best sangat cuti .

pedahal , i da mati idea .

da tataw nak watpe time cuti cenggini .,

siram pokok ? check /

kemas rumah ? check /

semak rumah ? OHHH yeahhh !
sudah semestinya ! hahaha

makan ? check /
*setiap waktu dan ketika i makan .

mandi kucing ? check /
*i sendiri pon payah nak mandi .
ok auta !

 dating ? *errr .........


 movie ? kat umah je la .
tb ader simpan wat gapo . ahaks .

haha .

update belog ? tade mood sangat lah kan .

kaybai .






Tuesday, July 12, 2011

photoshoot wif rumet :)

walawehhh !

suka la kan photoshoot ni .

i kan pantang nampak kamera !

bukan u olls tataw , i ni kan suka photogediks !

hahaha , ok tipu *

lepas abes kelas , i plan ngan rumet i sorang n best fren i semenjak di bangku sekolah lagi , pergi melepak kat tasek yang chantek 

*errr , chantek la sangat kan ? 
hahahha , geli bulu telinga i dengar taw !

 wif mimi :D

izzah n mimi :p

tasek yang menyaksikan kenangan kami :p

agak agak korang kenapa afi jadi seteruk itu ? ahaha

yezzz ! izzah nampak lagi pendek dari i ! :p

mimi n izzah ! pesaing yang hebad :p

suke suki :)

gambar yang agak lucu an ? :p

yeeyyyy ! i nampak agak kurus ! hahaha

1 kelainan bila mentry pashmina n menampilkan ala ala hana tajima ^_^ ...
ZZzzZZZzzzz.......

alamak ! phewwwiiiiitttt !

mimi titow ! :p


DONE !

DATS OLLS .

photogediks la sangat kan ? ^_^

sudah sudah la ,
lelebih lak .
ahaks ,