>

Friday, February 1, 2013

Teater Mandarin!

ASSALAMUALAIKUM!!

hola holaaaaa. Afi in da house. 

first of all, nak ucap tahniah kepada KBM1114A ! sebab dapat naib johan semalam masa teater mandarin. rasa seronok tak terhingga semalam. 


sampai terlompat lompat aku. dapat nombor 2 pun jadi la. saje bagi peluang untuk kelas lain jadi JOHAN. katanyaaaa, hahaha. sebab last semester memang kelas aku dapat johan untuk dikir barat.  and aku salah seorang pendikir barat. pon bolehhh. hahaa


nak jugak! ahah

cepat cepat pilih yang mana berkenan di hati. hehe.
dayah | jie | intan | nisa | dekja

pelajar sekolah.

ok, actually, budak kelas aku buat cerita pasal Fei Mao. alaahhh, dulu memang popular la time sekolah. cerita ni mengisahkan seorang lelaki ni yang ada penyakit, and badan  dia akan terinjut injut setiap masa. haha. Hasbullah melakonkan watak Fei Mao andddddd dia berjaya menambat hati juri! Pak Lah dapat pelakon terbaik untuk teater semalam! congrats Pak Lah. semua tu kena shareeeeeee satu kelas nah. haha.

banyak nya bintang.

blink blink gitu. hehe

pengawas yang kecik.

banner yang digunakan dua semester berturut turut!
JIMAT!

Model model antarabangsa. hihi
*kanan sekali juara. katanyaaaa. :p

Astaghfirullah. apa lah nik dengan azrul buat tu. haha.
sumbang! siap menari lagi. ok AUTA :p
*ehemmm. siap nampak lagi couple yang tengah hot bercintun belakang tu. ada 3 couple la 1 gambaq! hahaa

the best pixca ever. korang terbaik!!!
ehemm, budak kelas lain pon tetiba menyibuk. nevermind :D chill
*yang sebelah pait (berbaju putih belakang) tu member aku masa sekolah dulu. Harith Qaedi namanya. and yang baju merah belakang sekali tu aku tak kenal. tetiba ja. haha.

kanak kanak riang! haha.

aku suka sangat, bila aku ambil gambaq masa performance budak kelas aku kat depan, aku dengaq budak kelas lain puji "cute la diaorang ni". tahu pon. budak kelas KBM 111 4A memang shomellllllllll! admit je. haha.

XOXO. PUBLISH!