>

Wednesday, February 16, 2011

persiapan wedding abang i

.. salam ..

suda lama tak melepaskan gian menulis kat blog nih . huahuahua ! (gelak nakal)
sepanjang dua minggu kebelakangan nih da mula sibuk dengan wedding abg i . wah3 , macam i jerp yang kawen kan ? haha . i lambat lagi kowt . hehe .

hoho . sebenarnye i tak taw nak tulis sal ape ni . tak ada apa yang menarik untuk dikongsi bersama . hehe .

so , sekarang i juz nak citer sal persiapan wedding abang i .
punye la tekezut i , bile tengok bil-bil belanja kawen abang i , PERGH ! banyak jugak RM yang dyeorang spend ! tak sangka kawen ni bukan sesuatu benda yang mudah ! huhu , amat menakutkan ! banyak benda perlu dibeli . tu pon tak abes lagi shopping . masih banyak lagi yang tak ada . mummy and daddy i pon still tak de pengalaman . huh , anak sulung la katakan . in addition , abang i adalah cucu sulung yang nak kahwin (kalau ikutkan blah ayah i la) n cucu lelaki sulung nak kahwin (blah mak i) .

Sunday, February 6, 2011

shopping !

arinih seharian tak lekat kat uma ... siang2 pon da lesap dri umah .. hehe ... g shopping persiapan untuk wedding abang afi ..

malam lak kami sekeluarga (termasuk bakal kakak ipar afi) g celebrate bufday kakak afi kat KFC .. huhu .. lepas gian ,, setelah begitu lama menjauhinya ..

hehe .. amat letih hari ini .. tp sangat beshh .. harap dapat lg joint moment besh cam ginih ...

Thursday, February 3, 2011

kenduri !

 !! HOLA !!
arini ad kenduri uma sedara i .. so ,, td i ngn family g la .. huhu .. smpai2 sane ,, ad org pggl i ARTIS ! .. haha .. rase cm nak termuntah jer dpan pagar dewan tu .. :p ...
nak d jadikan cter ,, i ngah mkan sdap2 ,, huhu .. ad jer abg hensem ni usha2 .. mak ai ,, trus x lalu mkan kowt !! haha .. ngarut jer .. haha ... ad org silap la ,, ingt i pengantin ! kih3 .. lagi mengarut .. mcm2 la manusia .. huhu ... erkkkk .. knyang suda .. nasi pngantin pon i bantai jer .. janji sodap .. kih3