>

Wednesday, February 16, 2011

persiapan wedding abang i

.. salam ..

suda lama tak melepaskan gian menulis kat blog nih . huahuahua ! (gelak nakal)
sepanjang dua minggu kebelakangan nih da mula sibuk dengan wedding abg i . wah3 , macam i jerp yang kawen kan ? haha . i lambat lagi kowt . hehe .

hoho . sebenarnye i tak taw nak tulis sal ape ni . tak ada apa yang menarik untuk dikongsi bersama . hehe .

so , sekarang i juz nak citer sal persiapan wedding abang i .
punye la tekezut i , bile tengok bil-bil belanja kawen abang i , PERGH ! banyak jugak RM yang dyeorang spend ! tak sangka kawen ni bukan sesuatu benda yang mudah ! huhu , amat menakutkan ! banyak benda perlu dibeli . tu pon tak abes lagi shopping . masih banyak lagi yang tak ada . mummy and daddy i pon still tak de pengalaman . huh , anak sulung la katakan . in addition , abang i adalah cucu sulung yang nak kahwin (kalau ikutkan blah ayah i la) n cucu lelaki sulung nak kahwin (blah mak i) .

No comments:

Post a Comment