>

Friday, August 17, 2012

borong borong.

holla holla.
dah genap seminggu kami spend masa nak beli baju raya sama2. syok sangat boleh gaduh gaduh masa pilih baju raya. haha. and paling best, encik pakwe yang tolong pilihkan baju kite. macam taw taw je taste kite macam mana. :)

*cantikk kan? baju ni kaler maroon, tapi nampak macam purple.
whatever.


ok kantoi baju beli kat mana. ngee.

yang peliknya, die ingat je yang aku taknak baju ketat2. and dye yang remind aku.

si dia : haa, kata taknak baju ketat, baju ni cantik la. tak ketat.
aku : eh2, ade ke kite cakap? 
haha, respect sama kamu. aku sendiri pon tak ingat bila aku cakap. ;p

ok tataaa. ^^,