>

Monday, October 17, 2011

.kawan | tinggal kenangan.

assalamualaikum.

tujuan i nak bercerite bukan nak memburukkan sesiapa. tapi just rasa terkilan gila tenuk bila kawan kita buat kita macam lawan.

dulu bukan main lagi, rindu bagai.

tapi sekarang ni. ...

menyombong je semua.
bukan aku taknak contact korang.,

bila aku contact pon, ada ke korang nak layan? selisih tepi jalan pon ko pandang macam aku ni alien dari planet ZUBOQ !
*sorry to say.
korang sangat belagak dengan aku! aku tak tahu macam mana lagi nak describe korang punya attitude.

sangat sombong !
sengal!
perasan bagus!

pasni aku confirm akan keluar dari mulut korang mengatakan aku yang sombong.,

eh, hello. korang sedar tak korang tu dah tak nampak aku.
jangan jadikan punca aku masuk IPTA menjejaskan persahabatan kita. aku tak pernah kisah pon la kalau korang dah tak kenal aku.

tapiiii...
bukan semua la member aku macam kau.

ade jugak yang masih sudi nak bertanyakan khabar tentang aku.
aku sangatsangat menghargai itu

^^

thanks :)
maka, bertambah la dosa aku pada hari ini. 

babai.