>

Friday, January 25, 2013

Hukum Cinta - Bony

ASSALAMUALAIKUM...

wah wahhh wahhhh. terharu rasanya. terima kasih pada yang beri respon pasal tajuk lagu tu. aku cari dari tahun 2011 start dari entry ni. tak pernah pernah aku jumpa. lagu ni dah lama kenapa sekarang baru popular? whatever. asalkan aku dah jumpaaa.. yeyyyy! seronokkkkkkk.


malangnya tak dapat cari lirik. so lepas ni boleh dengar selalu laa.
and one more thing, aku tak tahu pulak lagu ni adalah lagu tema cerita Kahwin 5. sebab aku tak tengok pon.
ngeeeee.

p/s : pada seorang gurls yang mintak tolong afi dalam chatbox haritu. maafkan saya. afi tahu lirik lagu je, tapi tak tahu tajuk. nahhhh, sekarang ada orang tolong, terima lah >.< :p

No comments:

Post a Comment