>

Thursday, May 12, 2011

radio ..

.. assalamualaikum ..

korang mesti ada satu tabiat yang korang buat sebelum nak tidur kan ? 



 i pon manusia biasa , i pon ada jugak tabiat tabiat yang tak boleh dielakkan . antaranya , i suka basahkan kaki sebelum tidur ! eh , itu memang wajib kan , takot mimpi yang bukan bukan :D

next , da jadi tabiat i sebelum tidur mengadap cermin . err , bukan sebelum tidur je kot . silap silap 24 jam tak ? ahahaha .



pastu i sumbat earphone ke telinga then dengar radio :)



emm , macam biasa . semalam sebelum i tidur . i dengar radio . 
OK auta .
 just sejak kebelakangan ni je jadi tabiat mesti nak dengar radio sebelum mata tertutup . huhu .

err . semalam masa mata i dah tertidur tertutup , i terdengar 1 lagu ni , lirik dia cam ni :

" cewek bilang cinta, mahunya setia
beri perhatian, penuh padanya
cowok kalau sayang, jangan coba curang
haruslah taat pada hukum cinta "

tengok tengok . i tak bohong ! time mata i dah terpejam , jiwa i still jaga . i dengar setiap bait lirik lagu tu . siap boleh hafal lagi kot ! malangnya ......................... i tak tahu apa tajuk lagu tu . confirm confirm la lagu tu lagu dari indonesia . 

bukan pe , i juz tertarik dengan kata kata yang ada dalam lagu tersebut . ada salah BETULnya lirik lagu tu . 

lagu ni sesuai untuk couple couple yang hangat bercinta . 

so , appreciate each other OK ?!! 

^-^"

3 comments:

  1. Ne lha lgu yg awk dgr mlm tuh

    http://m.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D3fo7Po6-11U&h=6AQHJuXRl0U7HbRQAAAA&s=1

    ReplyDelete
  2. http://www.4shared.com/mp3/jrt0NLcP/Bony_-_Hukum_C%20inta__OST_Kawnih.html

    ReplyDelete