>

Wednesday, May 9, 2012

al kisah prehoneymoon | 3rd day

tudyaaa........

tetiba pulak i ada mood nak hupdate pasal pergi langkawi haritu, berkurun lama dah perap. sampai lupa sangat sangat, takpe takpe. kite usaha bagi ingat balik moment 3rd day sebab nak simpan kenangan dalam belog nih. tak paksa sape bace pon. hee :)

.
.
.
.
.
.
.
.
.

15 JANUARY 2012
tengah panggil panggil balik memori, nak ingat balik. haha

nak dijadikan cerita, pagi tu i terjaga tanpa alarm phone! tengok tengok handphone dah pukul 7, perghh darah naik kepala sebab takot lewat siap, sebab kiteorang dah deal nak pulangkan kereta sewa sebelum pukul 12 tengah hari!! bangun bangun, nak pergi mandi, buka buka air, air tak keluar!! huwaaa. i dah mula gelabah ok! fikir punya fikir tapi tak dapat fikir, terpaksa kejutkan  hubby,*my bf. hee. ambil phone terus call dia suruh bangun. bagitahu takde air.

takkan tak mandi kan?? memang tak laa.
tak leh duduk laa kalau tak mandi. lepas tu terpaksa tumpang mandi dekat rumah orang. teheee.
buat muka kebal je laa. nak mandi punya pasal.

habis mandi kiteorang pergi brunch dekat restoran berdekatan.

nampak sangat muka tak cukup mandi. 
*opsss. hehe

lepas tu kiteorang g lepak kat pantai err
*lupa dah. biar je lah. haha

pastu kalut kalut balik jeti sebab nak pulangkan kereta sewa. tapi amek tiket balik kuala kedah pukul 4 petang nun!

terpaksa laaaa.

tak tahu nak wat mende, lepak dekat dekat dataran lang dengan ed je. cha dengan kekasih nye entah ke mana.

kite la tu, saje taknak tunjuk muke, malu . :p

tunggu punya tunggu, pukul 4 kiteorang bertolak balik.
that's all.
sebab hari ke 3 agak kacau dengan pelbagai masalah.

naik ferry, then sampai jeti kuala kedah dalam pukul 6 lebih macam tu. mengantuk tak tahu nak cakap dengan letih bagai,.

ayah cha datang amek dan hantar kiteorang balik kolej.
ed ada driver sendiri. hehe.

harap sangat dapat lagi peluang pergi sana.
nak melawat semua tempat!! yang moment ni tak sempat nak ke mana mana. seriously terasa amatlah rugi, pergi LANGKAWI hanya melepak beberapa tempat! grrrrr*
kalau ada peluang memang nak pergi lagi. nak kumpul duit, then nak pergi merantau seluruh ceruk pulau. :)

kbai*

:)