>

Monday, June 6, 2011

i have my own ok.

ade mende nak cer kat u all nih .

citer yang sangat hot bagi i . and maybe not for u all . takleh nak censored lagi perasaan i neh . walaupon tade la bengang sangat .

saje wat teruk . 

OK tipu dan tipu lagi .

first of all , gurl tu
selalu sangat online fesbuk balak dye , then pepura jadi laki tu , konon nak risik i .
apekehailnye la gurl tu . prasan lebih je i nak rampas balak dye .
cam la i ni desperate sangat .

I HAVE MY OWN BF OK !

haaa , nampak g tak kenyataan i neh ? tak nampak tu , nampak sangat alamatnya dah la tu !
*ape ni ? statement yang amat teruk . i sendiri ta paham . ahahaha

hadoi la .
i neh bukan kategori perampas ok . 
aneh aneh ja .

walaupon i kenal lelaki tu , tak bermakna i nak kat die !

hadoyai . 

juz only 1 in my heart . 
acecece :p

gedix lak tetibe je . hahaha .

and for sure he is not your SPECIAL BOYFRIEND OK !

juz enough . ta payah lagi nak risik risik i .
juz STOP it !

i'm sick of u beb ! 
yahhhh ,
i'm done .

selesai sesi meluahkan perasaan .
fuhhhhhhh ..........

legaa . :D