>

Wednesday, June 22, 2011

sesuatu yang tak dapat dilupakan.

.. assalamualaikum ..

err , gila dan amat menakutkan !

u olls nak taw , i dah "terlalu" melalui satu pengalaman ngeri kat uitm kampus kedah ni .

selama ni i tak kisah sangat dengar citer sal benda benda keras ni , lepas lepas kejadian semalam berlaku , i fikir lapan puluh lapan kali gak nak g kuar dari bilik .

even benda tu berlaku dalam bilik i sendiri .

cerita bermula ,,

rumet i dua orang g kelas malam . yang sorang lagi plak turun sebab nak beli makanan .

dia ada ajak i ikut dia sekali . i cakap , takda pa aih . i tak takut duk sengsowang .

kebetulan , laptop rumet i da memang terpasang , dia bagi la i online .
i pon , tunggu pa g kan , guna P14G kowt !
hehe , laju kowt .
i pon duduk la meniarap , depan i ada meja lipat , i saje taknak guna meja , sebab macam macam ada atas meja tu .
syok syok ngadap laptop , sempat chat 2 3 kali reply ngan my gula ,
 ...............TIBA TIBA ..........
cawan yang duduk atas meja tu , tiba tiba bergerak ke kanan . ok fine .
darah i mula dah menyirap .
i try menyedapkan hati , i capai henset i , i call la my gula ,
dye reject call i !

how could u ! errrghhh !


i try call lagi sekali , baru dye angkat . sempat pulak kan dye nak usik usik i segala ,
i tak sempat citer lagi kat dye , dye terlebih dulu duk menakutkan i sal hantu hantu . haishh !

 dye tanye kenapa dengan i , maybe sebab dengar i semacam je .
i nak citer kat dye pon takleh , mulut i cam terkunci !

ok , selang beberapa minit , i da berjaya citer kat dye , i duduk atas katil i , sembang sembang ngan dye sementara nak tunggu rumet i balik , i tengok cawan tu lagi sekali ,
bergerak lagi dalam 2 3 cm !

i wat tataw je !

*ok fine , i tipu . hehe .

ekceli , i terus nangis ah .

i lari keluar trus , sampai la rumet i balik .
i nangis agak teruk la sebab diuji begitu .

PENGALAMAN ok !

i serik , i nak balik !

mummy !

daddy !

plezz pick me up .
taknak duk sini , tolong laa . :'(