>

Sunday, June 12, 2011

saya sayang dia :'(. (special edition)


serius cakap memang sayang gila ah kat dia ni .
marah cam ne pon , dalam hati tetap ada rasa sayang tu .
tipu sangat kalau cakap i meluat kat dia :'( .

so sad ok . kenapa kerap sangat saya cari pasal ngan kamu kan ? 

dalam seminggu mesti ade je yang saya tak puas hati tentang diri kamu . kesian kamu .

saya ni kejam laa .

" siapa kamu ? "

kali ni i nak kenalkan my super dupa BF .

first time ok i nak dedahkan identiti dia setelah sekian lama i simpan niat i sampai nak jadi belacan .

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tadaaaaaa . 

cun hensem tak ?


hensem kan ?
kan ? kan ? kan ?
 sesangat ok ! u olls jangan jelez ya ? :)

entry ni boleh dikira agak special la sebab satu satunya post i yang ada pic die :)

No comments:

Post a Comment