>

Tuesday, November 29, 2011

dari hati ke belog | sambungan..

sambungann....

gurlz suka bila boyz amek berat :)

gurlz suka lelaki yang menitik beratkan tentang kebersihan dan kekemasan.
tapi INGAT! jangan laa over sangat.

gurlz suka kalau boyfie dia ada minat yang sama dengan dia.
#sama la ngan aku. hehe. sukanya bila citarasa sama.

gurlz amat amat memerlukan guys yang memahami.
#thanks awak, awak memahami :)

gurlz suka guys yang buat dia tersenyum like this :)

guys out there hendaklah sentiasa SABAR dan TENANG menghadapi gurlz.
sebab gurlz ni mood tak menentu. ADA TIME.

gurlz selalu mengharapkan kejutan. 
kejutan mesti lah yang menarik. bukannya korang buat kejutan 
"JOM PUTUS"!
HAHA.
#aku pon tamaw cetu.:)

err,, sambung lagi kot untuk post seterusnya. haha .

bebye ^^,