>

Sunday, December 4, 2011


.assalamualaikum.

◕‿◕

arini I nak kongsi asam masin garam manusia pulak.

korang kan kalau diberi pilihan antara dua pilihan, mesti lah korang nak pilih yang terbaik kan?

same goes to me. 
walawehhhh.

aik? aik?

*hadoyai, time aku duk feeling nak post entry ni laa karen takde. hampehs.

ok sambung, tapi kan sifat kita tu menggambarkan kita ni cam tak reti nak bersyukur la pulak.

ok andaikan korang dah ada 1 barang ni, 
then, tetibe 
member korang suggest 1 benda baru pulak.
benda baru tu lagi gempak daripada yang korang ada tu,

dah tentu tentu la kan korang prefer benda baru?
hakhak. aku nak cakap pon tak keti.

hadoi, berbelit belit jari menaip .

*panas la woit!

takde mood dah nak hupdate.

bebye.!