>

Thursday, April 21, 2011

purple nampak anggun OK ?

.. assalamualaikum ..

ya , kembali lagi dak afi neh lam blog neh . kui kui kui .
setelah banyak post yang i tak jadik post , alih alih ter save lam draft i jer . kah kah kah . nanti ade mood lebih sikit i update lah yang dalam draft tu ek ?

ok2 , straight to the way . aik ? pelik je . haha . lantak la , blog i , suke ati i la nak cakap camne pon .

eh , hello ? u all ! betul la i cakap , colour purple tu anggun dan elegan !
tak caye tengok nih 

ungu band pon suka guna colour purple ! nampak sangat purple itu menawan OK ! 
u all setuju tak lagi ?

TAK ????

ok ok . baru sikit nih .

tadaaaa .

tengok , lawa kan ? lup lup pon kaler purple ! 
i looiiiikkkeeee OK ?

u all suka makan anggur tak ? kan kaler ungu jugak tu ! kenapa anti sangat ngan kaler purple nih ? ape la korang ni . tau tak kaler ni susah nak dapat ? huh ! acece nak emo lak tetibe . hak hak hak .

nyum nyum nyum . sedap nya ! wah , sape nak tolong belikan anggur kat i neh ? angkat tangan . ha ha ha .

warna ungu tu menawan beb ! tak puas hati lagi ke ?


tengok tu , punya la cantik baju diorang ! hik hik hik . dak afi nih gatal lak . tetibe je letak pic macam ni . haish ! i lambat lagi ok ? betul tak yunk ? :P

hahahahhaha 
cukop cukop ! lelebih pulak dah .
saja la . 
just for fun okeh ? 
(: keep smile :)

No comments:

Post a Comment