>

Wednesday, March 23, 2011

eh eh , chanteknya bila berbaju kurung !

.. assalamualaikum ..

siyes , memang chantek ! lawa ! cun ! macho ! ( eh eh , silap plak ) bila gadis2 melayu neh berbaju kurung . i tak dapat nak nafikan lagik . tadi kan reunion tak dirancang , i tengok member2 i . alamak ! macam mak datin gitu ! chantek2 lah member2 i . :)

eh , yang tak pakai baju kurung tu , jangan terasa plak k ? u all pon chantek ape ? manusia adalah sebaik2 ciptaan . eh , kalau yang berlainan jantina ape plak kan ? of coz la member2 i semua macho2 ! hensem2 ! tomey2 ! hak3 . dah la . suke la tu kan i puji korang ? hahaha . :D

haa . chantek kan ? huhu . ayuuuuuuuu ! ( tiru gaya harith iskandar " halusssss " ) 
. hihi .

jangan la menafikan kecantikan bila berbaju kurung . eh , korang baca , baca jugak . setuju ke tak dengan pendapat i neh ? kalau setuju klik best ek ? tu pon kalau ada button best ? hahaha . 
u all kalau nak taw , i suke sangat bile tengok gurlz pakai baju kurung . nampak ayu taw . so , kerap2kan lah berbaju kurung ek ? haha . chop2 , ayat i tak abes g , bagi yang perempuan lah berbaju kurung . yg boyz jangan gedix lak nak mentry pakai ye ? buruk sangat la bile boyz yang pakai baju kurung .

to gurlz :: moh la hidupkan semula gadis2 melayu . jangan biarkan baju tradisional kebanggaan kita luput ditelan dek zaman . hihi . so , selamat kan nya ? :)





No comments:

Post a Comment