>

Thursday, March 17, 2011

kena 'ambush' ngan member sendiri

.. assalamualaikum ..

haa , macam tajuk i neh , walau pon tak menunjukkan maksud sebenar , hehe . u all pernah tak kena serang ngan member2 sendiri ? such like , u all ta pernah pon wat salah tu , tapi member u all tuduh benda tu seolah2 u all yang buat ? ape u all rase ? of course la benggang kan ? haha , buleh pulak i tanye ape yang u all rasew . 

post i kali neh , rase cam tade kena mengena plak ngan tajuk . haha 

sini i nak citer sal seseorang nih . i bukan nak burukkan sesape , tapi sape suh u usik i , kan da jadi isu lam blog i neh . huhu .
perlu ke sesebuah majlis yang diadakan dipertikaikan dimana ia berlangsung ? eh , u all faham ke tak soalan i nih ? haha . buat2 paham je lah ek ? bukan pe , ade la kan sorang hamba Allah ni mempertikaikannya . eh , cam ne ek nak citer ? i pon tak reti nak story balik . maybe la dax tu salah paham , tapi kenapa ? salah ke kalau reunion kelas kami diadakan di dewan ? perlukah diadakan di hotel ? OK FINE , i taw duit u banyak kan . sampai tak tahu nak curah kat mane , tapi agak2 la . kata2 tu telah menyinggung hati orang lain . kita ni kalau nak bercakap kena berfikir 2 3 kali . tu la kata2 MR. S kepada i ? hehe . 

paper pon , kalau u hepy dengan lifestyle u too , go on je beb . sape pon tak menghalang . i lagi suka kalau u tak mempertikaikan lagi apa2 tentang cara i OK ? tapi kalau betul i ade wat slah , tegor2 lah . bukan dengan ambush i . :p


No comments:

Post a Comment