>

Thursday, March 24, 2011

rendah diri !

.. assalamualaikum ..

ueh , serius i rase rendah diri sangat bile ade je orang yang menanyakan result i ? result yang cukup2 makan . bagi i lah . tak memuaskan hati . but , i tetap rasa bersyukur . :)

i rase begitu sebab kengkawan i semue dapat yang hebad2 . i lak ? adehh . sungguh kerdil diri ini . haha . tu la , time exam dulu taknak work hard , sekrang nak menyesal pon tak guna , so i tak menyesal lah , dah tak berguna . hehe .

ehem2 , i bukan nak mengata , tapi jangan la dibanggakan sangat kalau u all dapat result cemerlang . contoh 7A ! tapi tengok dulu u all amek bidang ape . kalau dibandingkan ngan i amek Sains , payah kowt ? hampeh kelapa tol la nak tayang2 kat i dak2 Sastera . ei , jahatnye tangan i taip benda2 macam nih , eh , hello . ini kenyataan . kalau u all amek Sastera , u all bandingkan dengan orang yang amek Sastera , betul la . kalau u all banding dengan dak yang amek Sains , alamat dak2 Sains kalah laa kalau duk ikowt A . adehhh , tapaham sungguh i .


No comments:

Post a Comment