>

Sunday, March 27, 2011

perasan bagus !

.. assalamualaikum ..

 ~ keSEMPURNAan ~

uihhh pokcik-pokcik dan mokcik-mokcik yang tengah baca tu ? apa itu kesempurnaan ar ? jap2 nak try buka kamus . ngeee . :p

alamak , mlas la nak search . pc cam bongek g pon . huhu . ishhh ! i menci menci menci betoi la dengan manusia yang belagak sempurna neh ! ha , amekkaw . sedar la diri sikit , setiap manusia mesti ada kekurangan . u ingat u sempurna sangat dah ke duk mengata orang ? adesss . 

i pon tak cakap i sempurna okey ? 

tapi u too da telalu melampau , tak abis2 post kat wall FB duk mengata orang . aduhai . plez la wahai manusia ! u tu yang perasan bagus kowt ha ?

jadi diri sendiri kan bagus , then tak perlu la nak mencari kekurangan orang lain . first , cermin la diri anda dulu okey ? eh , hello ? u bagus cam ne pon tapi kaki chinngg wat gapo deh ? em , taktaw la i nak groupkan u dengan group mane . 

semua yang bagus2 hanya tentang dia . tapi betul ke semua perkara yang sampai ke telinga i melalui mulut u tu ? eh , plez la . i dah taktaw nak cakap ape tentang u laa . i bleh terima ini adalah kekurangan u . kekurangan u adalah sukakan kesempurnaan dan sanggup menipu teman2 u . how could u !

- the end -

berikan tepukan yang teramat gemuruh untuk beliau . 

majulah blog untuk melepaskan perasaan . 


! HAHAHAHA !

No comments:

Post a Comment