>

Monday, March 21, 2011

lemas perut uih !

.. assalamualaikum ..

result Suatu Penantian Maut is around the corner !
so , buleh tak kalau i nak straight je , kalau i corner confirm2 i kna amek result i . kalau i straight buley i ngelat ! eh3, banyak cantek ! suke i lak nak ngelat kan . haha .

serius lah . i takot sangat menanti detik2 itu . lemas perut ! paru ! limpa ! semua lemas lah . haha . uish , tataw nak ungkap cm ne lah ? agak makan tak basah , mandi pon tak lena , tido lagi la tak lalu ! ape cer semua neh ? hebat sungguh penangan SPM tu kat i . huhu . eh , bukan kat i je kowt ? semua dak2 lpasan SPM yang kebanyakannye jadi penganggur cam i ni lah yang selalu memikirkannya . hahahaha .


so cute . cam i tak ? haha .



No comments:

Post a Comment