>

Tuesday, March 29, 2011

kerek sehh !

.. assalamualaikum ..

ape maksud sebenar kerek neh ? i ade terbace blog ntah sape2 ntah , beliau mengatakan kerek neh bermaksud seperti sombong . aik ? betul ke ? huahuahua . ikot ske la i nak ckp pe pon . bunyi kerek tu best . macam boleh dimakan jer . haha . sebab tu i suke menyebutkan " kerek " . ngee :p .

ohhh , da lari dari ape yang i nak cer kat u all . i pon tak paham perangai manusia zaman sekarang neh . 

actually kat pesbuk i tu ha , ade la sorang mamat neh , eh bukan sorang , i pon tak tahu mamat tu yang ke berapa . hantar chat melalui IM , i tak layan mulanya , tapi dia cakap i sombong pulak . i pon jenis yang memang tak suke bila dipanggil sombong . ok fine , i layan gitu2 je . 

" hye , bleh berkenalan ? "
( ayat-ayat biasa nak kacau awek )

i tak balas . i buat derk je . i buat slumber badak cam orang tak bersalah , and i memang takde salah pon time tu . :p
then , beliau antar lagik .

" alamak , sombongnye awak ni . saya nak kawan je la . ikhlas ni . "

i still wat tak tahu .

" awak tak salah kan nak kawan "

alamak , sengal la mamat nih . i pon reply je la .

" hye , bleh . tak salah "
hahaha . cukup ringkas n padat !

 " boleh minta nombor phone "

i pon garu kepala yang tak gatal . then trus mentaip :
" alaaa , kenal kat fb suda la . kawan jugak kan ? "

" takpelah kalau tak boleh , bye . "

i pon ape lagi ketawa guling2 lah . ape kes la mamat nih . then i agak tasuke la . ala , asal nak kenal je mesti nak number phone . eh , hello . i tak pakai phone . sorry k . i pakai public phone je . bleh cam tu ? ade ape2 hal u call je public tu . nanti ade orang angkat , u bagitahu la kat dye yang u nak cakap ngan i . 
HAMPEH !

i bagi number phone ayah i , baru u berakal ek ? hahaha .
macam2 perangai orang zaman sekarang ek ? tapaham sungguh i dengan mereka .

alalala , cute seh . hehe . 
juz tak same cam i je . :p .

No comments:

Post a Comment