>

Friday, May 6, 2011

debaran ...

.. assalamualaikum ..

6 ari bulan , pukol 12 tengah hari ! i awal awal da cangak depan pc , sebab pe ? sebab nak taw result UPU lah , nak check sama ada i dapat IPTA atau tak . 


.................... waiting n waiting .............

OK , mula mula i buka , stuck banyak kali jugak lah sebab waktu waktu kemuncak , walaupun i taw i payah nak dapat capaian , i tak putus asa . i nak tahu jugak , nak tahu sangat sangat masa tu ! tak kira la ape pon jadi , i nak tahu masa tu jugak ! 

lepas teruk teruk i click sampai lebam lebam , 

AKHIRNYA .......

jeng ... jeng ... jeng ....

TAHNIAH !
Anda telah berjaya ditawarkan program pengajian ................................
UiTM ......

arghhhhh , tak kan kot ? kalau i tengok balik result SPM i , err macam tak leh blah je . 

OK , i terima . n ALHAMDULILLAH sebab semua tu rezeki i . i bersyukur SANGAT SANGAT oK !

Ok ok , mesti nak taw kan i dapat course apa , i dapat business . alamak , lepas ni berniaga pulak la i . hehehe . :p

No comments:

Post a Comment