>

Saturday, May 14, 2011

hepy, hepy, hepy..



hepy

hepy

hepy

hepy

birthday to you ! -_-" hehe :p



na bagi adiah , kamu jauh banget ! nak jumpe saye segan ! hehe .

so ,

amek je la adiah ni :D



sory la ! kite leh antaw gambaw jer ! hehe . 

kalo awak nak , awak g amek kat kedai 7e OK ? pastu awak bayar sendiri . :D

err , nak post wish kat wall fesbuk u kan , i tengok belambak bak orang post dah . sampai takde ruang i nak post . OK , nampak sangat tipu . :p

errr , ape ? tak cukop ke ?

nak kek ? 

amboi , bagi jari nak tangan . buat muka seposen .
mintak penampaw la tu .

nah amek ni . i buat sendiri ok ? hahaha :D

HAPPY BIRTHDAY ya darl ? juz for u okey :))

p/s : korang jangan la kutuk kutuk i kenapa i tetiba jadi gediks cam ni . eheh .

korang benci ? kisah sangat i . post ni juz untuk someone yang vely vely special to me OK . :)) . so jangan nak membantah :)) sebab ini blog i yang punya . mwahaha . freedom of speech right ? :p

gurau je ok ? jangan terasa dengan kata kata i ? keep smile :))