>

Tuesday, May 3, 2011

sodehnya...

hola hola !

yup , i tengah sedih ni . 2 kotak tisu da i habiskan sob sob .
ok , AUTA lagi !

bab sedih tu memang i tak tipu punyer . erm , mana taknye , member member dalam group i semua dapat form6 kat skolah yang same . i sorang je tercampak ke sekolah lain ! huwaaaaa . tekanan jiwa taw tak .

nanti korang boleh la buat audition kan , sebab nak cari ganti tempat i . kan dah kurang group kalau i tak de dengan korang nanti . boleh la korang buat banner besar besar cam ni

" PENCARIAN AHLI BARU KUMPULAN SHOPAHOLIC "
 SYARAT-SYARAT MENJADI AHLI :
* cukup sifat
* gila gila
......................bla ............ bla ......... bla........................

ahhh , sudah . menyemak je . haha . 

korang tak sampai hati kan nak wat kat i macam tu ? huwaaaa .

i nak bersendiri . nak tacinx ah ngan korang . :'(

No comments:

Post a Comment