>

Tuesday, May 10, 2011

tak bersedia langsung !

err ?

tak bersedia ?

ape yang tak bersedianye ?

tak bersedia nak buat apa ?

errr .. asal wat nervous lak post i kali nih ?

huhu , bukan pe , i rasa cam tak ready lah nak pergi UiTM tu . tambah tambah , i bukan biasa duduk asrama . tu la , anak manja ! amekkaw . sekarang baru kau nak rasa hidup berdikari .



errr , kalau cancel pergi sana bleh tak mummy ? daddy ?

bleh kan ?

yeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyy !

kepala hatok kau afi !

suka suka ati je nak cancel . 

banyak persediaan kena buat . yup . macam macam i nak kena beli n nak kena ada . 

arghhhhhhh , malasnya . 

nanti i dah tak boleh bangun lewat lewat macam selalu dah .
err , ok . kantoi di situ .



nak kena basuh baju sendiri . handwash ! alamak .
kantoi dan kantoi lagi . nampak sangat i ni malas . ( tu pon ada orang suka ) :p

kata si dia , kehidupan i mungkin akan berubah lepas i jadi budak U . OF COURSE lah , sebab i kena lagi matang , selama ni i tak matang kan ? ahahaha . 

berubah la sebab i kena bangun awal awal , tidur pon kena tidur awal tak ?
makan pon nak kena cari , kalau tak makan , mati la i . huhu .
makan je yang i ingat . dah tak ingat benda lain .



i gonna miss my mummy , daddy , bro , sis n so on .

nanti mesti rindu nak makan masakan mummy , time duduk dekat umah , belagak taknak makan sangat . amekkaw . nak nyesal bagai pulak . geli lahh .

tinggal lebih kurang 11 hari je lagi i boleh tidur dengan bantal busuk i . 

alamak .
i nak bawak sekali boleh kan ? hehehe . XP

No comments:

Post a Comment