>

Saturday, May 28, 2011

perubahan status secara tiba tiba.

yuhooo. 

i kembali lagi menyemakkan diri dalam blog i yang i perasan n sedar tak berapa nak bagus nih . lame suda tak update :)

rindu nak menaip .so sekarang i nak melepaskan gian .
 no , no , no .
bukan sebarang gian ok . ahaks .

lamae sangat ke i menghilang ? ye ye je . haha .

what ??????!!!

&%%#$#%^&&^^&^%^$$@@&**

status i berubah ?

kenapa ? kenapa ?

i nak kawen ke ?
bukan lah . lambat ag OK ? :p

ekceliii .........
status i berubah dari penanam anggur berjaya menjadi SISWI di UiTM . 

hoyehh . macam bangga je .

kali ni i nak citer la sikit sikit sal ape yang i lalui semasa sesi pendaftaran di kampus UiTM tersebut :)

oh dem , mata i da tak larat nak buka .
terasa ada pemberat 24KG di mata . Ok nampak sangat auta lagik .

mase nak daftar tu , family i temankan i . biase lah , i ni anak manja sikit . hehe . 


tengok tengok , muka tak rela nak jadi budak u ! ahahha . poyo je la kamu . :P

*ada masa nanti i update lebih lebih . malam suda , i tak mempunyai kekuatan yang mencukupi untuk trus merepek dalam post kali ni . haiyakk . mata i da macam beruang panda . so cute !