>

Saturday, May 28, 2011

lepaking di UiTM with family.

OK .

post ni sambungan dari post sbelum ni :)

sekarang i da x ngantok . ok tipu . mata i yang lebam cam panda yang cute tu , tak nak hilang . adehhh .

masa hari pendaftaran mahasiswa kat UiTM pada 21 Mei lpas , family i ikot sekali , so  sementara nak tunggu pukul 3 , family i lepak lepak la teman i kat tasik :)

sempat la amek pic2 dengan family , tapi xde 1 pic pon yang i puas aty . huh !

meet my parents :)

*eh , ayah jangan la titow . hehe

tengok2 , i gemuk . tak tipu punye .

ayah i citer , dye ade member kat UiTM tu ,

guard kat u tu . alamak , i tak jadi la nak wat jahat . haha .
takot kena saman :p

i dapat 4 rumet yang baek2 . suke sangat kawan ngan dyeorg , spoting terhabis .a ahahahha .

n i mostly paling rapat dengan cha . hee .


*cha yang bertudung putih :)
yang bertudung hitam tu member rapat i jugak . ana namanya . seayu namanya . hehe .

kami sama course , malangnye tak same class . sedih kan cha ? ingat bleh la berkepit 24 jam . huhu .
takpe2 , we're still friend right ? :)))) senyummm .

letih sangat mase Minggu Destini Siswa .
senior2 raging truk kat kami junior2 .

kami berpeluang tidur dalam masa 2 jam je . pergh , terbaek . sepanjang seminggu tidur 2 jam je . mase tu maki tak kira ah . hehe . tp bila da abes ni , rndu plak kat kakak2 n abang2 PM :p


 *adha . si comel cam budak 5 tahun . ahaha .

*khairi . spoting habisss .
same course , bleh la kite tnye ape2 yang tak kena sal study kat abang nanti erk ? hehe .

err , try nak upload pic kakak2 pm dengan abang2 PM yang lain , tapi tak leh nak upload . lmbat gler pork . huhu .

chow cincau . :p

No comments:

Post a Comment