>

Friday, December 9, 2011

berdating dengan encik boipren.

hola hola..

syiokkk abes dapat jumpe boipren kite setelah sekian lama memendam rindu.
bhahaaahhaa.
tetiba je jiwang.
kaki maw?

ok2, bahasa2.

kite baru je jumpe dengan boipren kite,
jangan jelez taw. :p
best sangat moment moment dengan encik boipren.

mula2 kiteorang lepak2 CS.
and yang paling best mesti la makan kat PIZZA!!

perghhhh, teringat pizza plak. laparr.

chop2,

first sekali mesti la kena ada gambar tuan tanah kan?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


..
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.tadaaaa....

.
.
.
..
.
.
.


eh2, silap laa. 
ini gambar boipren cik tuan tanah.
HAHA.

*panjangnye rambut awk! kalau ada gunting time tu, kite rase cam nak ptong2 jer..
#macam laa brani sangat. haha.

err,, sebenarnye kan gambar kite takde. sedih. huwaaa.

pakwe kite tanak amek pic kite.
*ok tipu. :p

ekceli pic kite banyak kat phone dye je. dye tanak bluetooth kat kite.

kedengki!

memandangkan takde pic, kite nak hupload pic kite yang ni.

haha.
tak adil laa gambar kite takde!


*buat tak nampak je k gambar belakang kite? background tak santekk langsung! haha.

tu bukan katil kite k? katil kite sentiasa kemas dan selesa. bahaha.

lepas kiteorang kenyang, kiteorang g lepak kat pantai.

time ni yang tak best nak cerita.

encik boipren mrajuk dengan kite sebab kite tanak amek gambar.

dye diam, kite tau dye marah. kite nak ckp pon tak brani.

tapi kite memberanikan diri yang tak brape nak brani ni, kite tanye dye.

kite : meh kite amek gambar awak.
encik boipren : tak payah.

huwaaaa.sedih giler kan? 
dye marah kite.

kite terkedu, pastu kite pakai kasut kite, dalam hati kite memang da nekad.

kite : jum balik.
encik boipren : jum.
kite : -,-? 

*halamakk. ashane ni. kite main2 je. tapi dye ingat kite siyess.
hamekkk kau. nak duga sangat.

bile dye betul2 nak balik kite merajuk lagi, kite cakap kat dye 

"pegi laa balik sorang2, tinggal kan kite kat sini"

tawu pon dye nak gelabah. hehe.

sory encik boipren sebab kene layan minah cengeng cam kite.

kite memang  nak nangis dah mase tu.
tapi kite cover cool. malu laa nangis depan orang ramai! 
haha.

whatever it is,
kite tetap sayang awak sampai mati :)

phiiuuuuuuu ( buang peluh kat dahi)
*haha, bajet teruk jaa.

TAMAT. :D