>

Wednesday, December 7, 2011

diet!

hola hola.

tadi sebelum class BEL (MUET) start, kami ada sesi photoshoot.
wahhhhh,,

bukan nak kata la kan, tapi memang mabelesss laa.

haahaa.

spoting abes kami semua posing tadi.

errrrrkkkkkkkk
*kenyang

eh ehh. 
da lari topik ni.

sebenarnye kan, i nak start diet balik!

pergh, nekad gilaa gilaa dah nih!
haha.

DIET CARA MALAS | from HotFm

kalau nak makan, gunakan lah pinggan yang kecit, secara otomatik, korang akan nampak pinggan korang penuh dengan makanan.
ini melibatkan psikologi korang.
kalau korang nampak makanan tu banyak, confirm korang akan kenyang.

lebih kurang macam mind set jugak lah kan?

mind set tu ape?

errr,,

mind set ni korang macam set mind korang laa. korang boleh control korang punya attitude dengan cara ni. kalau korang sakit, JANGAN set dalam kepala yang korang sakit.
so, korang takkan sakit laaa.

serba serbi dari  CikAfiCengeng.

n____________n"