>

Wednesday, November 7, 2012

hadiah hari jadi

teringat masa zaman sekolah dulu, aku dengan kawan baik aku, selalu tukar tukar hadiah masa birthday. she is the only one yang selalu ingat birthday aku, and takkan miss walaupun sekali nak bagi hadiah kat aku. tapi sekarang dah tak rapat. masing masing dengan life sendiri. bukan gaduh pon, cuma dah tak 1 haluan. DIULANGI! bukan gaduh! tapi dah tak same bidang. mungkin sebab tu kot. die sambung form 6, aku buat diploma. lagi jarang jumpa. ermmm, sedihh.

nanti nak uload la gambar gambar masa aku KURUS dulu. ngaaaa. >.<