>

Monday, November 19, 2012

Tutorial #2 | Print Screen

Assalamualaikum.

HAAA, jari jemari aku masih lagi rajin nak menari nari. hahaha.
senang je sebenarnye. aku dulu pon sengal jugak bab bab printscreen ni. tapi sekarang aku dah PROsak.
HAHA. just kidding.

first sekali, korang buka page or ape ape je yang korang nak printscreen, lepas tu korang tekan PRTSC SYSRQ kat keyboard lappy korang,
jumpe tak? kalau dah tekan, korang buka Paint.


mustahil tak pernah main benda ni. haha.
then, korang tekan CTRL + V. so, apa yg korang Printscreen tadi akan otomatik di copy. SEKIAN.

~