>

Tuesday, November 13, 2012

suka sampai gila!

assalamualaikum.

holaaa holaaaaa. :D

kisah 50 ways to Say Goodbye by Trains

aku sebenarnya bukan tahu pon tajuk lagu tu. bila ntah aku dengar dari radio, then, hafal lirik. baru semalam aku search kat Youtube by lyric. ngeh ngeh ngeh. tak sangka bergeliga gak hotak haku nih, >.< banyak kali dah buat cara cam tu. haha. bukan tak boleh, boleh ja. thanks hincik Youtube!

ulang ulang ulang ulang dan ulang lagi lagu 50 Ways to Say Goodbye tu sampai aku rasa nak muntah. hehe. nak hafal. especially kat chorus

That's cool, but if my friends ask where you are I'm gonna say 

kat sini memang best!! haha. aku boleh gila dengan lagu ni.

adois.
ADIOS!